Terug

Begin ook met Premium shared hosting voor WordPress

Shared Starter

10,-

/maand

5,000 bezoekers per maand

3 GB schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

Elke 6 uur een backup

Wekelijkse beveiligingsscan

Basis website optimalisatie

Direct beschikbaar


Bestellen

Shared Medium

25,-

/maand

20,000 bezoekers per maand

6 GB schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

Elke 6 uur een backup

Dagelijkse beveiligingsscan

Specifieke website optimalisatie

Direct beschikbaar


Bestellen

Shared Groei

50,-

/maand

50,000 bezoekers p/m

15 GB schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

Elke 6 uur een backup

Dagelijkse beveiligingsscan

Specifieke website optimalisatie

Direct beschikbaar


Bestellen

Scans voor de beste beveiliging

We scannen je website voor veelvoorkomende zwaktepunten, backdoors en infecties.
Tegelijkertijd scannen we bekende veiligheids-instanties zoals McAfee, Norton en Google om daar de status van jouw website te controleren zodat je website veilig is voor jezelf en je bezoekers.

Backups altijd gereed

We maken elke dag een backup van je volledige account om ervoor te zorgen dat je nooit cruciale data kwijt kunt raken. Daarnaast maken we ook nog backups van enkel je website, dit doen we maandelijks, dagelijks, elke halve dag of zelfs bijna in real-time (elk uur). Alle backups voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen.

HTTP/2 als een standaard

We zorgen ervoor dat je website altijd over het verbeterde HTTP/2 protocol wordt geleverd aan je bezoekers. Met HTTP/2 is het mogelijk dat meerdere stukken informatie zoals afbeeldingen en text tegelijkertijd worden geladen.
Dat betekend snellere laadtijden voor zelfs de meest complexe WordPress websites zonder extra kosten.

Gratis verhuizingen

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je WordPress website regelen wij de verhuizing. We doen de verhuizing van data persoonlijk, geen bots of automatische plugins. Dit doen we om er zeker van te zijn dat écht alle data meegenomen wordt en dat je website perfect op ons platform draait.


Start met Premium WordPress

Veelgestelde Vragen

Hoeveel sneller wordt mijn WordPress website bij Niqex?

Dat is van te voren lastig te zeggen. We hanteren verschillende doelen als het gaat om de snelheid van een website en we passen ook verschillende technieken toe om deze doelen te behalen. We meten onszelf aan de volgende punten als het gaat om de snelheid van WordPress websites:

Welk pakket moet ik kiezen?

Dat hangt af van de grootte van je website en de hoeveelheid bezoekers die je krijgt.
In principe hebben we geen ‘limieten’ op de hoeveelheid bezoekers die je krijgt op je website, toch is het een handige indicatie om te besluiten wat voor pakket je nodig hebt. Hieronder een staan geadviseerde pakketten ten opzichte van paginabezoekers.

Minder dan 5000 bezoekers per maand – Shared Starter
Tussen de 5000 en 100,000 bezoekers per maand – Shared Pro
Meerdere websites die gezamenlijk tussen de 80,000 en 200,000 bezoekers per maand hebben – Shared Multi

Heb je meer bezoekers dan hierboven aangegeven? Dan adviseren we je toch echt om een privé pakket te nemen voor je website, de privé pakketten zijn in staat om grotere klappen op te vangen als het gaat om de aantallen websitebezoekers en deze machines kunnen we ook beter inrichten specifiek voor jouw website.
Startend met een hele nieuwe WordPress website? Dan is het meestal het beste om ook met het Shared Starter pakket te beginnen, upgraden kan later als nodig.

Wat gebeurt er als ik meer website bezoekers heb dan het aantal dat jullie per pakket adviseren?

Je website zal gewoon blijven werken, het is wel zo dat we dan niet meer een snelheids zekerheid hebben.

Dat betekend dat als je website langzamer wordt dan kunnen we je niet goed helpen om dat weer recht te zetten, op zo’n moment zal je website gewoonweg te veel impact hebben op de verschillende systemen om nog echt supersnel te zijn.
Het is dan ook echt te adviseren om te upgraden naar een groter pakket.

Kan ik ook meerdere WordPress sites bij jullie hosten?

Uiteraard kan dat. Echter is het zo dat al onze pakketten speciaal zijn gemaakt om één website heel goed te verwerken. Daarom is het alleen mogelijk om meerdere websites via aparte pakketten in te stellen.

WordPress Multisite wordt echter ondersteund op elk pakket.

Hoe werkt het verhuizen van een WordPress website?

Wij doen de verhuizing voor je, tijdens het bestelproces is het mogelijk om aan te geven dat het om een verhuizing gaat en zal je enkele textvelden zien waar wordt gevraagd om de informatie van je huidige WordPress website in te vullen. Daarnaast zijn er ook vergelijkbare textvelden voor de informatie van je huidige webhost account.
Deze informatie hebben we nodig om alle websitegegevens goed over te kunnen zetten.
Alle informatie die wordt ingevuld wordt als zeer vertrouwelijk behandel en wordt na 2 weken automatisch verwijderd. Na verhuizing zullen nieuwe wachtwoorden worden gegenereerd voor het account waarvan u de informatie heeft gedeeld.

Het is meestal handig om ook de domeinregistratie naar ons te verhuizen, dan kunnen we er beter voor zorgen dat je site optimaal werkt en dat je website een goede status behoudt.

Kan ik ook een domeinnaam bij jullie aanschaffen?

Jazeker, dit is mogelijk tijdens het bestelproces.
Na registratie zorgen wij ervoor dat het domein volledig naar behoren werkt.

Kan ik ook E-mailen via deze pakketten?

Ja, alle pakketten ondersteunen een basis e-mail oplossing.
Het is mogelijk om vanuit het controle paneel email adressen aan te maken en hiermee te e-mailen.

Voor een verbeterde e-mail dienst is het echter aan te raden om een gespecialiseerde partij hiervoor in te schakelen.

Kan mijn site E-mails versturen?

Ja, om de kwaliteit van de e-mails te vergroten zorgen we ervoor dat je website e-mails zal gaan versturen via het SMTP protocol in plaats van de standaard mail functie van WordPress.

We maken hiervoor doorgaans een email adres aan waarmee je website mails kan versturen naar je site bezoekers, meestal is dit een info@uwdomein of contact@uwdomein e-mail adres.

Hoe zijn de backups geregeld?

We gebruiken twee backup methodes.

  1. Alle websites worden elke 6 uur gescand, alles wat veranderd is wordt gekopieerd. Zo wordt er elke 6 uur een versie van je website opgeslagen die overeenkomt met de huidige versie.
  2. Elke website wordt elke nacht volledig gekopieerd naar een externe locatie waar deze momentopname 60 dagen wordt bewaart.
    Indien nodig kun je dus terug naar een 2 maanden oude versie van je website.

Is er een uptime garantie?

Ja, we hebben een uptime garantie van 99,9%

Een compensatie zal worden ingesteld mocht het uitwijzen dat dit doel niet behaald kon worden binnen een specifieke periode.
We kunnen daarbij alleen verantwoordelijkheid nemen mocht de downtime plaatsvinden op een systeem dat in eigen beheer is, we zijn niet verantwoordelijk voor downtime die is ontstaan vanuit systemen van derde partijen.

Onderhoud (aangekondigd of niet) wordt niet meegerekend als downtime.
Onderhoud vindt doorgaans plaats tussen 23:30 en 01:30, er wordt altijd actief gewerkt om downtime in deze periode tot een minimum te houden.

Kan ik alle themas en plugins installeren die ik wil?

In principe wel.
Er zijn enkele plugins en themas die vanwege de veiligheid van uw site niet toelaatbaar zijn. Dit zijn plugins en/of themas waarvan we weten dat ze veiligheidsrisico’s met ze meebrengen.
Het is ook mogelijk dat we  een advies uitbrengen om specifieke themas/plugins niet te gebruiken om de websiteprestaties te waarborgen.

Is SSL (HTTPS) ondersteund?

Uiteraard, je krijgt altijd een gratis SSL certificaat van LetsEncrypt.
Wij zorgen ervoor dat alles eromheen goed is ingesteld.
Ook SSL certificaten van andere autoriteiten zoals Comodo & Digicert zijn gewoon ondersteund. SSL certificaten van Symantec zijn niet aanbevolen.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link
Powered by Social Snap