Herroepingsrecht

We vinden het uiteraard erg jammer dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, mede omdat we er juist naar streven om de best mogelijke service te bieden. Als u zeker weet dat we u niet ergens mee kunnen helpen vraag dan herroeping aan via onze support dienst.

Wanneer kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt alleen voor onze eigen diensten, de hosting pakketten. Een herroeping op domeinregistraties is dus niet mogelijk. Ook SSL certificaten vallen buiten de herroepingsmogelijkheid. Zowel SSL certificaten als domeinregistraties worden afgehandeld door een externe partij, hiervoor gelden dus de regels van de derde partij.

Specifieke webhosting pakketten die wij aanbieden bieden een gratis domeinregistratie bij aankoop. Het gaat hierbij om de ‘basis’ en ‘plus’ hosting pakketten. Voor deze pakketten geldt een iets andere regeling rondom het herroepingsrecht.

Het herroepingsrecht vervalt zodra u gebruik maakt van de gratis domeinregistratie die wordt geleverd bij het webhosting pakket.

Deze voorwaarde is enkel ter bescherming tegen misbruik. Mocht het nou zo zijn dat u écht van uw ingekochte pakket wil afzien terwijl u wel al gebruik heeft gemaakt van de gratis domeinregistratie, dan vragen we u om contact met ons op te nemen via onze support dienst. We gaan dan ons best doen om samen met u tot een tussenoplossing te komen.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link
Powered by Social Snap