Een jaar lang gratis hosting voor ondernemers, ZZP'ers, en startups

Een jaar hosting zonder kosten, en zonder verborgen voorwaarden

Ben jij ZZP'er in Nederland? Heb je een onderneming, of een coole Startup?
Dan kom je in aanmerking voor een jaar lang gratis hosting!

Dat is namelijk onze enige échte voorwaarde: geregistreerd staan als bedrijf bij de KVK en nog geen klant zijn (of minder dan 6 maanden klant zijn bij Niqex).
Uiteraard gelden nog wel onze standaard algemene voorwaarden.
Het maakt dus niet uit of je nét begint als ZZP'er, of al 20 jaar een doorgewinterde ondernemer bent.

We bieden op het moment twee pakketten aan die we gratis aanbieden aan ondernemers: Ons standaard "Webhosting Starter" pakket en ons "Managed WordPress Starter" pakket.

Klik op de knop van het gewenste pakket en vul het contactformulier in om de aanvraag te starten. We willen je daarbij vragen om een "bewijsmateriaal" van je KVK-inschrijving mee te sturen, dat maakt het verifiëren een stuk sneller.

Een domeinnaam is niet inbegrepen. Maar... Een ".nl" domeinnaam naar ons verhuizen is altijd gratis. Een nieuwe ".nl" domeinnaam registreren kost €1,-

Waarom?

Ondernemen en het internet hebben tegenwoordig steeds meer raakvlakken, en dit zal in de aankomende jaren niet zo snel veranderen.
We weten dat het eerste jaar misschien wel het lastigste is van een nieuwe onderneming. Maar we weten ook dat ondernemerschap vaak een kwestie is van een lange adem hebben.

Wij hopen dat we op deze manier kunnen bijdragen aan lokaal ondernemerschap binnen Nederland.

Webhosting starter

Een jaar lang

€0,-

Daarna €3,5 per maand

6Gb schijfruimte
Ondersteuning voor 5 domeinen
5 MySQL databases
50 e-mail accounts
Onbeperkt dataverkeer


Neem contact op

WordPress hosting starter

Een jaar lang

€0,-

Daarna €12,- per maand

4Gb schijfruimte
15.000 bezoekers per maand
Automatische beveiliging
Onbeperkt aantal e-mail accounts
Onbeperkt dataverkeer


Neem contact op

Wat extra details

Deze actie geldt écht alleen voor bedrijven geregistreerd in Nederland. Het maakt ons daarbij niet uit of je net begonnen bent of al jaren actief bent.
Als je op het punt staat om te beginnen als ondernemer, neem dan eerst even contact met ons op.

We willen je vragen om genoeg informatie en "bewijsmateriaal" mee te sturen bij je aanvraag. Om misbruik te voorkomen moeten we controleren dat elke aanvraag wel legitiem is.
Informatie zoals een bewijs van KVK-inschrijving, bewijs van identiteit en bewijs van adres maken deze controle een stuk efficiënter voor iedereen.
Deze informatiestukken kunnen in het contactformulier worden bijgevoegd, persoonsinformatie zoals BSN-nummer en/of foto's mogen daarbij onherkenbaar gemaakt worden.
We verwijderen deze informatie direct na verificatie.

Het is mogelijk dat we €1,- factureren tijdens het proces van verificatie als een extra controle. Dit doen we echter niet altijd en is afhankelijk van de informatie die vooraf wel of juist niet wordt opgestuurd.

We vragen je om op je website een linkje naar ons te plaatsen. Dit is geen vereiste maar we zouden het wel echt waarderen.
Dit kan gecombineerd worden met ons partner programma.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link
Powered by Social Snap