Hoe registreer ik een domein zonder hosting?

Het is mogelijk om een domeinnaam te registreren zonder hosting of e-mail, dit begint bij het controleren van de beschikbaarheid van een domein. Je kunt de beschikbaarheid controleren via de pagina domeinnamen.

Als je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is dan kun je verder met het registreren door op de knop "Registreer Nu!" te klikken.

Je komt nu terecht op de configuratie pagina, hier kun je informatie veranderen zoals de naamservers of ID-protectie. In de meeste gevallen hoef je hier geen aanpassingen te doen.

Notitie: ID-protectie is niet beschikbaar voor .NL domeinen

Klik vervolgens op doorgaan, je kunt hierna je registratie afronden door de bestelling voor je domeinnaam te plaatsen en af te rekenen. Wij ronden dan de registratie van je domein af, meestal zal je binnen 2 minuten een mail ontvangen met de bevestiging van je registratie.