Hoe kan ik inloggen op de webmail?

Er zijn twee manieren waarop het mogelijk is om in te loggen op je webmail.

De makkelijkste manier om je webmail te bereiken is via uw eigen domein.
Ga hiervoor naar https://webmail.uwdomein.nl. Vervang hierin uwdomein.nl met uw eigen domein en extensie. Bijvoorbeeld https://webmail.niqexdemo.com

Je kunt hier inloggen met je email-adres en wachtwoord.

Webmail via cPanel

Het is ook mogelijk om je webmail te bereiken via cPanel. Hiervoor is het wel nodig dat je eerst bent ingelogd bij cPanel.

Klik op de knop "E-mail accounts" binnen cPanel, en klik hierna op de knop "Webmail openen" bij het e-mail adres dat je via de webmail wilt bekijken.