Hoe kan ik het anti-spam email logboek inzien?

In het logboek van de anti-spam filters kunt u zien welke e-mails zijn geblokkeerd of goedgekeurd.
Het kan handig zijn om van dit logboek gebruik te maken als u vermoedt dat e-mails worden geblokkeerd waarvan u wilt dat deze worden goedgekeurd.

Volg de onderstaande stappen om het logboek in te zien.

Stap 1: Log in bij de klantomgeving en navigeer naar uw diensten

U bevindt zich nu op een pagina die er uit ziet zoals onderstaande afbeelding (afbeelding 1)

Afbeelding 1: Overzicht van de diensten in uw account. (klik om de afbeelding te vergroten)

Klik op de dienst die voor u van toepassing is.

U bevindt zich nu op een pagina die er uit ziet zoals onderstaande afbeelding (afbeelding 2)

Afbeelding 2: Overzichtspagina van de geselecteerde dienst. (klik om de afbeelding te vergroten)

Klik op "Login bij cPanel" aan de rechterkant van het scherm.
(de knop is in de bovenstaande afbeelding aangegeven met een rode pijl en vierkant)

Er wordt een nieuw tabblad geopend waarin het controlepaneel van uw webpakket wordt geladen (cPanel).

Stap 2: Het navigeren naar het anti-spam paneel

Zodra het controlepaneel klaar is met laden zult u een pagina zien die overeenkomt met onderstaande afbeelding (afbeelding 3).
In de onderstaande afbeelding zijn verschillende secties ingeklapt om de pagina wat rustiger te maken en om de nadruk te leggen op de e-mail sectie. Als u de e-mail sectie niet direct kunt zien, scroll dan een stukje naar beneden totdat deze sectie in beeld komt.

Afbeelding 3: Overzichtspagina van het cPanel controlepaneel. (klik om de afbeelding te vergroten)

In de e-mail sectie, klik op de knop "Professional Spam Filter".
(De knop is in bovenstaande afbeelding aangegeven met rode pijl en vierkant)

U bevindt zich nu op een pagina die er uit ziet als onderstaande voorbeeld.

Afbeelding 4: Overzichtspagina met uw domein(en) die gebruik maken van de anti-spam filters.
(klik om de afbeelding te vergroten)

Klik op de knop "Login" voor het account dat voor u van toepassing is.
Een nieuw tabblad wordt geopend waarin het anti-spam paneel wordt geladen (dit kan soms even duren).

Stap 3: Het navigeren naar het logboek

Zodra het anti-spam paneel klaar is met laden zult u een pagina zien die overeenkomt met onderstaande afbeelding (afbeelding 5).

Afbeelding 5: Overzichtspagina van het anti-spam paneel. (klik om de afbeelding te vergroten)

Op de overzichtspagina, klik op "Zoekopdracht logboek".
(De knop is in bovenstaande afbeelding aangegeven met een rode pijl en vierkant)

U komt op een pagina die er uit ziet als onderstaande afbeelding (afbeelding 6).

Afbeelding 6: Menu voor het logboek. (klik om de afbeelding te vergroten)

Pas de datum aan naar een periode waarvan u de logboeken wilt zien en klik op "Start zoekopdracht".
Het is ook mogelijk om extra informatie in te vullen om de resultaten beter te filteren.