Hoe activeer ik tweestaps verificatie in de klantomgeving?

Tweestaps verificatie is een maatregel die de beveiliging van uw account significant kan verbeteren. We raden zeker aan om Tweestaps verificatie in te schakelen voor uw account.

Deze handleiding gaat over het instellen van tweestaps-verificatie voor de klantomgeving. Het is ook mogelijk om tweestaps-verificatie in te stellen voor uw individuele hosting-accounts, klik hier om naar de specifieke handleiding te gaan.

Stap 1: inloggen in de klantomgeving

Klik op onze website rechtsboven op "log in", u komt nu op het inlogscherm van de klantomgeving (zie onderstaande afbeelding). U kunt hier inloggen op uw account. Bent u uw wachtwoord vergeten? Volg dan de stappen om uw wachtwoord te herstellen.

Afbeelding 1: Inlogpagina van de klantomgeving. (klik om de afbeelding te vergroten)

Stap 2: Navigeer naar uw beveiligings-instellingen

Klik op de knop "gegevens aanpassen" zodra u bent ingelogd, u kunt deze knop vinden aan de rechterkant van uw scherm. Klik vervolgens op "veiligheidsinstellingen" bij het menu aan de rechterkant van uw scherm.
U kunt hier tweestaps-verificatie inschakelen.

Afbeelding 2: Het activeren van tweestaps-verificatie. (klik om de afbeelding te vergroten)

Stap 3: Het instellen van tweestaps-verificatie

Klik op de knop om te beginnen met het instellen van tweestaps-verificatie. Zorg ervoor dat er een authenticatie-app geïnstalleerd is op je telefoon. Indien je nog geen authenticatie-app hebt geïnstalleerd dan adviseren we om Authy of de Google Authenticator te gebruiken.
Scan met uw app de QR code die op het scherm wordt gegeven en klik vervolgens op de knop "bevestig".
Uw telefoon zal nu elke 30 seconden een code genereren van 6 cijfers. Voer de gegeneerde code in op het scherm om te bevestigen dat alles correct is ingesteld.

De authenticatie-app op uw telefoon is nu correct ingesteld om verificatie-codes te genereren voor uw account. De eerstvolgende keer dat u inlogd in de klantomgeving zal er worden gevraagd naar een verificatie-code.