Het inzien van mijn facturen

In de klantomgeving is het mogelijk om alle facturen terug te vinden.
Daarnaast is het mogelijk om de facturen te downloaden of te printen.

Download of print je facturen

Start door in te loggen in je account op de klantomgeving. Klik in het linker menu op 'Facturatie' en vervolgens op 'Mijn facturen'.

Je komt nu op een pagina met een overzicht van alle facturen van je account.
Klik op een factuur om deze in te zien. Indien de factuur is betaald dan kan je hier ook de betaalmethode, datum en het transactie-ID hier terug vinden.

Het is ook mogelijk om hier je facturen te downloaden of te printen.
Klik op een factuur om deze in te zien en scroll vervolgens naar de onderkant van de factuur weergave.
Hier zijn twee knoppen te vinden om de factuur te printen of te downloaden.