Ga terug naar overzicht

Mijn IP adres is geblokkeerd, wat nu?

Het is mogelijk dat je IP-adres geblokkeerd is door een van onze beveiliging-systemen. Meestal gebeurt dit vanwege mislukte inlogpogingen.
Het is mogelijk om je IP-adres te deblokkeren vanuit onze klantomgeving.

Stap 1: Log in bij de klantomgeving en navigeer naar uw diensten

Klik op onze website rechtsboven op “log in”, u komt nu op het inlogscherm van de klantomgeving (zie onderstaande afbeelding). U kunt hier inloggen op uw account. Bent u uw wachtwoord vergeten? Volg dan de stappen om uw wachtwoord te herstellen.

Zodra u bent ingelogd komt u op de home-pagina van de klantomgeving. Klik op de knop “diensten”, u komt terecht op een pagina die er uit ziet als onderstaande afbeelding. Klik op de dienst die voor u van toepassing is.

Afbeelding 1: overzicht van uw diensten
Afbeelding 1: overzicht van uw diensten

Stap 2: Navigeer naar het unban center

Navigeer naar het IP Unban Center door op de daarvoor bestemde link te klikken in het actie-menu aan de rechterkant van uw scherm (zie onderstaande afbeelding).

Afbeelding 2: link naar het IP Unban Center
Afbeelding 2: link naar het IP Unban Center

U wordt doorgeleidt naar het IP Unban Center, hier is het mogelijk om uw IP adres te deblokkeren. Het Unban Center ziet er uit zoals onderstaande afbeelding.

Afbeelding 3: Overzicht van het deblokkeer centrum
Afbeelding 3: Overzicht van het deblokkeer centrum

Stap 3: Deblokkeer uw IP-adres

Klik op het slotje aan de rechterkant om te beginnen met het deblokkeren van uw IP adres. Een pop-up zal naar voren komen die er uit ziet zoals onderstaande afbeelding.
Het IP-adres waarmee u de klantomgeving bezoekt zal al zijn ingevuld, u hoeft meestal alleen op de knop Check te klikken.

Afbeelding 4: IP-adres controle box
Afbeelding 4: IP-adres controle box

Indien uw IP-adres daadwerkelijk is geblokkeerd dan zult u een melding te zien krijgen zoals in onderstaande afbeelding. Klik op de knop Unban om uw IP-adres te deblokkeren.

Afbeelding 5: IP-adres deblokkeer scherm
Afbeelding 5: IP-adres deblokkeer scherm

Zodra u op de knop heeft geklikt om uw IP-adres te deblokkeren dan wordt dit binnen 1 à 2 minuten uitgevoerd.

Ga terug naar overzicht

Was dit artikel nuttig?

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Copy link
Powered by Social Snap